• Creatie, Organisatie & Hosting van

  • Unieke evenementen in Zeeland

Line-up Closing the season 2013

Peter Gelderblom

Peter Gelderblom begon zijn dj carriere in 1980. Hij is onder andere geïnspireerd door Earth, Wind and Fire, Ohio Players, Mother Finest en George Benson. Na vele producties op de meest prestigieuze record labels zoals, Ministry of Sound, Toolroom, Blue records, It records, Media records, Urbana recordings, Stereo Productions, en de mythische Spinnin records brak Peter Gelderblom door in de hele wereld met de single "Waiting For". Een officiële remix van het beroemde nummer van de Red Hot Chili Peppers. Peter was de eerste producer die toestemming kreeg van 's werelds grootste rockband. Deze release kwam binnen in de Nederlandse Top 40 op nummer 37 eindigde als een wereldwijde hit verkocht in meer dan 60 landen!

Recent bracht hij zijn single "I gotta Let You Go" samen met Dominica uit. en deze werd getekend bij Spinning Records. Het werd een mooie summer anthem voor alle house muziek liefhebbers. Van de legendarische Faithless hit "Insomnia", Fragma's "Miracle" tot Ian Carey's "Keep on Rising", Robin S`s "Show me love" en niet te vergeten Deadmau5, Sander van Doorn of Disfunktion.. De meest bijzondere wereldwijde hits danken hun succes aan de remix technieken van Peter Gelderblom.

Wanneer Peter niet live te bewonderen is, houd hij zich bezig met diverse radio shows en podcasts, o.a. The wheels of revolution op Maxima FM, Slam FM en 3FM. Daarnaast staat Peter nog vaak op grote feesten en is hij heel de week actief op het Amsterdam Dance Event.

Samen met "Human Resource" is hij 1 van de unieke "must see and hear" toppers tijdens deze retro editie van Closing the Season.